Header Image

Dejan Ljuština

PwC CEE - MODERATOR
partner u društvu PwC CEE

Zadužen za sektor telekomunikacija, medija i tehnologije, i industriju opskrbe energijom u regiji jugoistočne Europe te vodeći partner za poslovno savjetovanje u Sloveniji i Hrvatskoj.

Dejan je uspostavio ured za poslovno savjetovanje društva PwC u Zagrebu 2012. godine. Njegova stručnost ističe se u području korporativne i tržišne strategije, razvoju novih poslovnih modela, operativnom restrukturiranju, regulaciji tržišta, upravljanju učinkom, operativnoj i poslovnoj dubinskoj analizi te procesima spajanja i akvizicije, što se uglavnom primjenjuje na složenim poslovnim sustavima vodećih međunarodnih i regionalnih društava u području telekomunikacija, medija, energetike i maloprodaje.

Karijeru je započeo u društvu Ericsson kao softverski inženjer, nakon čega se priključio društvu Intel gdje je vodio tim softverskih programera koji rade na razvoju mikroprocesora Itanium društva Intel. Dejan posjeduje Executive MBA diplomu IEDC – Poslovne škole u Bledu te zvanje sveučilišnog prvostupnika telekomunikacija i informacijske tehnologije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.