Header Image

Manja Grčić

Antena Group
direktor Antena Grupe za Srbiju I Crnu Goru.

Manja Grčić ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji gde je bila na pozicijama izvršnog direktora u regionalnim kao i međunarodnim medijskim kompanijama.

Diplomirala je novinarstvo naprestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj.
Novinarsku karijeru je počela u BBC-ju, a potom se vraća u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je radila I kao savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, kao direktor firme Media System na televiziji Pink, da bi 2006. godine postala zamenik direktora Foks televizije zadužena za uspostavljanje celokupne kadrovske, programske, tehničke i produkcijske politike ove kuće.

Karijeru nastavlja u Sloveniji gde je od 2008. godine bila na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia, koja pripada MTG (Modern Times Group). Potom se vraća u Srbiju i od 2011. do 2013. obavlja funkciju generalnog direktora B92 nakon čega se priključuje Antena Grupi u okviru koje je bila na poziciji direktora korporativnih i regulatornih poslova. Novim imenovanjem, Manja je postala direktor Antena Grupe za Srbiju I Crnu Goru.