ŠTA JE DIGITAL KONFERENCIJA?

NAJVEĆA DIGITALNA KONFERENCIJA U REGIONU

Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2019 – trajaće 2 dana – 05. i 06. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska, Telekom Slovenia…

Prvu konferenciju otvorila je Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, drugu Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja. Digital 2016 otvorio je Nj. E. Denis Kif, ambassador Velike Britanije u Beogradu i Nj. E. Kajl Skatambassador SAD u Beogradu. Digital 2017 otvorio je Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Nj. E. Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu i Nj. E. Narinder Čohan, ambasadorka Republike Indije u Srbiji.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o budućnosti radija i njegovoj sve većoj popularnosti u digitalnom dobu, o revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni, kao i o kraljevima zabave u regionu, uspešni će govoriti o svojim greškama, padovima i ponovnim uzdizanjima.

Neki od prošlogodišnjih učesnika su: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Ingeborg Øfsthus, CEO Telenor, Dejan Turk, CEO VIP, Viktoriya Boklag, direktorka SBB, Jacky Zhao, Huawei, Michael Moriarty, AMCNI, Dmitry Mamzeliev, Visa, Lenja Faraguna, marketing and clarity coach, Igor Stoimenov, Planet TV, Nebojša Bradić, RTS, Vladimir Gašić, Dorcel TV, Isabelle de Courson, Hola TV (Hola! / Hello!) Madrid, Dragan Varagić, digital expert, Manja Grčić, Antena Grupa, Voja Žanetić, marketing agencija MOSAIC, Benjamin Rušin, Co-Founder & Managing Director of WeAreDevelopers, Aleksandra Radujko, New Media Team, Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd, Tanja Vojtehovski, novinar, Maja Vujasković Đureinović, IKEA, Danijel Koletić, PRO PR i mnogi drugi.

Za Digital 2019 očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva, a tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima.

Program konferencije

PARTNERI I SPONZORI

SPONZORI

MEDIJSKI PARTNERI

Lokacija