ŠTA JE DIGITAL KONFERENCIJA?

NAJVEĆA DIGITALNA KONFERENCIJA U REGIONU

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u svetu i kod nas Color Media Communications će ove godine događaj realizovati u hibridnom obliku i online i u prostoru hotela Metropol.

Osmu godinu zaredom organizujemo „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – online #Digital2021 – trajaće 2 dana – 16. i 17. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate putem live stream-a na YouTube kanalu Color Media Communications a zainteresovani drugi dan događaja 17.09. mogu pratiti i u hotelu Metropol.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija, koji su to novi trendovi i izazovi u sajber bezbednosti, u kom pravcu ide globalna ekspanzija veštačke inteligencije, dalji razvoj blockchain tehnologije, virtuelnih usluga, da li je na Balkanu moguće robotizovano novinarstvo, koji su to ključni pokazatelji učinka u realizovanim kampanjama, kako danas izgleda medijska i agencijska scena u regionu i još mnogo drugih tema.

Prvih sedam konferencija otvorio je veliki broj ministara, ambasadora i drugih visokih zvanica.

Prvu konferenciju otvorila je Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, drugu Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja. Digital 2016 otvorio je Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Beogradu i Kajl Skat ambasador SAD u Beogradu. Digital 2017 i 2018 otvorili su Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu, Narinder Čohan, ambasadorka Republike Indije u Srbiji, Kati Čaba, ambasadorka Kanade u Srbiji.

Prošlogodišnju konferenciju otvorili su Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministartvu kulture i informisanja, Tatjana Matić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija i Nj. E. Šan Makleod, ambasadorka Velike Britanije u Srbiji, Nj. E. Kati Čaba, ambasadorka Kanade u Srbiji i Nj. E. Amr Aljowaily, ambasador Egipta u Srbiji.

Neki od prošlogodišnjih učesnika su: Đorđe Marović, izvršni direktor za tehniku Telekoma Srbija, Saša Leković, izvršni direktor tehnike Telenora Srbije, Milija Zeković, izvršni direktor kompanije SBB u Srbiji i Telemach u Crnoj Gori, Nenad Zeljković, glavni direktor za tehniku u Vip mobile i A1 Slovenija, Radoslav Kedzia, potpredsednik kompanije Huawei Technologies za Centralnu i istočnu Evropu i Nordijsku regiju, Mads Arnbjoern Rasmussen, CTO/CSO kompanije Huawei u Danskoj, Zorica Grba, Delivery Manager kompanije Huawei Technologies,  Aleksandar Radoš, TV Prva, Tanja Ćitić, RTS, Neda Đokić, direktorka marketinga kompanije Heineken Srbija, Vanda Kučera, direktorka korporativnih poslova, I&F McCann Grupa, Nenad Milosavljević, Njuz.net, Ana Lalić nova.rs, Nikola Vrdoljak, 404 agencija i mnogi drugi.

Pratite nas i uživo i putem live streama!

GOVORNICI

PROGRAM
KONFERENCIJE

INSTITUCIONALNI PARTNER

PARTNERI I SPONZORI