Marija Vićić

Marija Vićić

Sa više od 20 godina iskustva u komunikacijskoj industriji, Marija je svoju karijeru započela kao novinarka javnog servisa RTS. Pridružila se McCann timu pre 17 godina vođena radoznalošću i željom da radi u aktivnom okruženju koje zahteva stalno usavršavanje, gde je karijeru gradila u svim područjima komunikacije i oglašavanja.

Marija je zadužena za vođenje komunikacije McCann agencija u Adriatik i Nordijskom regionu, s naglaskom na kreiranje dodatne vrednosti agencijskih brendova, kroz strateški, kreativni, digitalni i timski glas. Pored toga, vodi i komunikaciju sadržaja i formata realizovanih od strane produkcijske kuće Adrenalin.

Tokom proteklih godina radila je na ključnim komunikacijskim projektima, pomagala efektivno upravljanje sadržajem koji su agencije kreirale i upravljanje brendom kroz “earned” medije. Zajedno s agencijskim timovima radila je na više međunarodno i lokalno nagrađenih kampanja.

Aktivni je član Evropskog udruženja direktora komunikacija, IAA i nekoliko drugih udruženja. Dobitnica je PRO PR Infigo nagrade, namenjene pojedincima koji posebno doprinose razvoju komunikacijske industrije.