Zoran Vasiljev

CEO Centili grupe

Centili je globalna kompanija za digitalnu monetizaciju, fokusirana na rast prihoda svoijh klijenata kojima pruža inovativna rešenja za mobilna plaćanja omogućavajući besprekorno korisničko iskustvo na onlajn kanalima.
Centili platforma je interno razvijena i višestruko nagrađivana. Njen uspeh se bazira na tehničkoj izuzetnosti, dubokom poznavanju industrije, lokalnom prisustvu na brojnim tržistima, kao i dugogodišnjim partnerstvima. Nju danas koriste content provajderi, telekomunikacioni operateri, mobilne aplikacije, game developeri, i brojne društvene mreže širom sveta.
Zoran je lider sa sirokim znanjem u razvoju i iskustvom u vodjenju uspesnih digitalnih biznisa. Specijalizovao se u oblasti telekomunikacija, investicionoj strategiji i akvizicijama, organizacionoj transformaciji, marketingu, razvoju proizvoda, strategiji prodaje i prodajnih kanala.
Zoran poseduje vise od 25 godina medjunarodnog iskustva u radu u digitalnim medijima, telekomunikacijama i menadžment konsaltingu. Pre nego što se priključio Centili timu, vodio je projekte u Evropi, na Bliskom istoku i u Jugoistočnoj Aziji, na vodećim pozicijama u kompanijama kao sto su Apigate, Axiata Digital, StarHub, Arthur D. Little, Value Partners i Peppers & Rogers Group. Došao je na čelo kompanije Centili u martu 2020.