Bojan Đumić

učesnik, Survivor Srbija

Rođen sam 12.05.1986. u Čapljini, živeo na Kosovu i na kraju se preselio u Beograd. Selidbe su bile česte jer je otac bio vojno lice od koga sam naučio o časti i poštenju.

Svoju ranu mladost sam posvetio borilačkim veštinama i izviđačima, gde sam naučio mnoge veštine i vrednosti, ljubav prema prirodi, sjedinjavanje sa njom.

U svojoj 19. godini se dobrovoljno prijavljujem za služenje vojnog roka gde sam takođe bio izviđač, prvo u Nišu a zatim u Novom Sadu.

Nakon vojske započinjem svoje bavljenje plesom i par godina kasnije postajem i instruktor. Sa svojom instruktorskom ekipom osvajam Svetsko prvenstvo u Minhenu 2010. godine.

Narednih 5 godina držimo radionice i nastupe na raznim Evropskim festivalima i kongresima.

Uz ples i građenje karijere, odlučio sam da nastavim svoje obrazovanje na Fakultetu za kulturu i medije, smer menadžment, gde sam dublje istraživao svoju strast prema umetnosti, pozorištu, sceni, filmskoj i pozorišnoj ekipi.

Iako se filmom i pozorištem nikada nisam bavio u profesionalnom smislu, ove veštine su mi značile za moju plesnu karijeru.

Danas posedujem svoju školu salse gde prenosim svoju strast prema plesu i inspirišem druge da se izraze kroz njega. Trudim se da ljudi koji dođu kod mene pronađu i prepoznaju ono što njima treba, bilo da je to neki ples, fitnes, sport.

Ova raznolika putanja obogaćena je iskustvom, strašću i predanošću, čineći me osobom koja ceni avanturu života i mogućnost da se neprestano razvija.